
WHAT
פסטיבל לילי זמני
הפרויקט בוחן את אזור חפירות הרכבת הקלה בתחנת אלנבי. הוא מייצר שכבה חדשה, "פסטיבל לילי זמני", שימשיך את הרצף העירוני שנקטע, ויוצר נקודת משיכה אלטרנטיבית המהווה תיקון זמני לאזור.
מטרת הפרויקט היא לייצר שגרת עסקים לילית שלא נקטעת בגלל העבודות. זאת באמצעות הוספת שכבה אורבנית חדשה על גבי הרחוב הקיים לאורך ציר החפירה. השכבה החדשה תמשיך את הרצף העירוני, באמצעות נקודות משיכה חדשות ותייצר חווית שיטוט ממוקדת יותר, המנתקת אותנו מהסיטואציה הקיימת וגורמת לנו לחוות את האזור האפל והשומם באופן מואר, הומה, מזמין ופעיל.
המיזם מציע הזדמנות להחייאה זמנית של אזורים הנמצאים תחת תהליכי שינוי אורבניים. הוא מאפשר לעסקים להשתלב ב"פסטיבל לילי זמני", שמטרתו לייצר נקודת משיכה אלטרנטיבית ולהציע תיקון זמני לאזור. כשהאזור חוזר לתפקודו המחודש, הפסטיבל עובר לאתר הבא.
פרויקט גמר
Highline
Night
Festival
בהנחיית המעצב גיל דביר והמעצבת ליהי סטרוגו
WHERE
תחנת אלנבי, ת"א
WHEN
שנה ד'
%20Color%20Legend-%20Highlight%20Night%20Festival%20-%20Inbar%20Elazar%20Levi.jpg)
WHAT
מעונות סטודנטים
WHERE
באר שבע
הפרויקט ממוקם בשכונה ב‘ בקרבת מכללת SCE ואוניברסיטת בן גוריון. נוכחות הסטודנטים משנה את פני העיר ויוצרת מרקם עירוני חדש.
דבר זה, היווה את נקודת המוצא של הפרויקט זה.
סטודיו אירוח
מעונות סטודנטים
WHEN
שנה ג' סמסטר ב'
בהנחיית אדר' דניאלה ראובני ואדר' אנה זונדלביץ
שנה ג' סמסטר א'
WHEN
WHAT
קונדיטוריה
WHERE
דיזינגוף סנטר
הקונדיטוריה שעיצבנו משלבת חווית קנייה ייחודית, בה הצרכן עובר תהליך כמו באפייה עצמה. כבר בחזית ניתן להבחין בתהליך היצירה. ככל שמעמיקים אל תוך החלל, מתגלה התוצר הסופי אותו מרכיבים. התחושה בחנות היא תחושת מהלך בתוך עוגת שכבות עם קצפת ורדרדה, אשר הולכת ומתעצמת. תחילה ניתן לקנות את חומרי הגלם, ולבחור את הטעם המועדף על מנת להכין את הקינוח אותו תבחר- להכין במקום או לקחת הביתה. לאחר מכן הקופסא משוגרת אליך ישירות מהמטבח בקומתנו העליונה. הנכם מוזמנים לפתוח את הקופסא, להרכיב עבורכם את הקינוח בחדר העבודה, ולאחר מכן לשבת ולאכול אותו אל מול ויטרינת הקינוחים העשירה בטעמים. לקוחותינו מוזמנים להופעות מתחלפות של אמנים, המגיעים אלינו מכל קצוות תבל, להעשיר את הידע בתחום הקונדיטוריה.
סטודיו מסחרי
חנות קונספט
בהנחיית המעצב גיל דביר והמעצבת ליהי סטרוגו
סטודיו תמטי
הבית הציבורי
בעידן שלנו היום אנחנו חשופים לכמויות אדירות של מידע אבל אנו לא משתמשים בזה כראוי, הכל נגיש אלינו ואנחנו פחות מתאמצים להשיג מידע, במידה מסוימת הפכנו להיות פחות סקרנים, הכל נמצא אצלנו בכיס. אני מאמינה שיצירת ספריות 'חדשות' או מרכזי מידע מונגשים לאוכלוסייה הצעירה והחדשה לא תשנה את התמונה.
לדעתי השינוי צריך להיות בגישה שלנו כלפי הנושא, ולכן הפתרון לדעתי הוא לייצר מרכז מידע שיעורר את יצר הסקרנות. מרחב אינטראקטיבי מעורר שיתוף פעולה וסקרנות, כדי לקבל תמונה שלמה צריך להסתובב, לחקור ולהפעיל את המרחב.
WHAT
מרכז מידע
WHERE
כיכר מגן דוד
WHEN
שנה ב' סמסטר ב'
בהנחיית אדר' יפתח יששכרוב
ומעצבת רינת אברהם
![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |










התפוררות המרחב הפרטי והפריסה שלו במרחב הציבורי הביאה אותי לצורניות של הפרוייקט, אותם ‘חללים’ הפרוסים במרחב כחלק משלם גדול.
המסה המכרזית היא המבנה בו אנו מתערבים וממנו יוצאים חלקים המתפזרים בכיכר.
כל חלק מכיל בתוכו עוד פיסה מהתמונה הגדולה וכך נוצרת חוויה של ‘ליקוט’ במרחב.
מוזמנים לצפות בסרטון
WHAT
מרחב פרטי בציבורי
WHERE
כיכר רוטשילד
WHEN
שנה ב' סמסטר א'
בעידן המודרני פרטיות היא פיקציה, המרחב הפרטי שלנו פרוץ עד לא קיים. לכן הגעתי למסקנה שהדבר היחיד שהוא פרטי הוא טביעת האצבע האישית שלנו. החותם האישי שלנו על העולם, ה-DNA הפרטי שלנו שאנו משאירים על כל מה שאנחנו באים איתו במגע.
במהלך מחקר הדמות שפגשתי באתר, נוכחתי לגלות שאנשים רבים אינם מתחברים לאזור וכדי למצוא פתרון למרחב חקרתי את צרכי המשתמש.
שילוב צרכי הדמות יחד עם תהליך החקירה של המרחב הפרטי הביאו אותי למסקנה כי אתכנן מתחם הנותן מענה לצורך שלנו ליצור את החותם האישי שלנו.
סטודיו תמטי
הבית הפרטי
בהנחיית אדר' שרון רפאל בוטבול
ומעצבת דניאלה דנור
















השהות במתחם גבעון הייתה לי מעין הפסקה מרעש הסביבה/שבירת שיגרה, במעבר שלי רציתי לייצר מעין מבוך מסבכי שגורם לך לעצור ולחוות את המרחב, את השינוי וגורם לך להסתכל על דברים בצורה שונה.
מגיעים מהעומס והרעש ובצורה הדרגתית נכנסים למתחם השקט ושם כבר אפשר להסתכל בעיניים שונות.
WHERE
מתחם גבעון
WHEN
שנה א' סמסטר ב'
סטודיו מהלך
בהנחיית מעצבת רונית יזרעאלי
ומעצב חן חפץ



















בהנחיית מעצבת אורן לסרי
ומעצבת אביב אברס
סטודיו 'בין שתי נקודות'
עבודה המשלבת את המרחב הפרטי בהשראת אומן שהגרלנו בתחילת הסמסטר.
לי יצא לחקור את יעקב אגם וממנו שאבתי השראה מהקווים הצורניות ותעתועי הראיה, המבט הראשוני לא מגלה הכל.
שנה א' סמסטר א'
WHEN
פינה במרחב הפרטי
WHERE













